Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2017. november 3., péntek

Zsidó, náci, meleg • Kevin Wilshaw brit neonáci vezető, aki Hitler születésnapját ünnepelte, most előbújik a szekrényből, megvallja nemi irányultságát és zsidó származását


A brit The Independent és más lapok interjúi nyomán a pénteki Jediot Achronot is interjút közöl vele, amelyben többek között beszél tervéről: Izraelbe látogat és nyilvánosan bocsánatot kér a Soá-túlélőktől.

Mesél a neonáci vezető körökben eltöltött négy évtizedéről is, amelybe, szavai szerint, a gyűlölködés szenvedélye vitte.

A héberül tudóknak érdemes megvenni a Jediot pénteki számát: Janiv Chalili képes interjúja a „7 nap” melléklet hat oldalát tölti ki.

Az angolul értőknek az Independent videó-riportját ajánlom. (Szerzője az erősen magyar-zsidó-gyanús Rachel Revesz.) 

2 megjegyzés:

  1. Rachel Révésznek csak a neve magyar. Ő már kint született Angliában(a lányomntól tudom aki kint él) Ha esetleg eltudnád köldeni nekem mailben nagyon örülnék a Yidot ezen számát. Rossz politikai duma amit ez a zsidó náci mond (ha egyáltalán zsidó, mert bárki mondhatja ezt.) Tipikusan az itteni neonáci Strachéra hasonlit. Strachét elítélték itt vagy 28 éve amiért neonáci csoport tagja volt. Egy napot nem volt börtönben. Hogy szalonképssé váljon a falábú Norbi Hoferrel elmentek a Jad va Sembe koszoruzni. Igy most már senki sem mondhat róluk semmit még akkor sem ha kancler helyettes lesz. Hogy itt milyen kormányzat lesz azt még az Isten sem tudja, de hogy jó nem az már most biztos. Egy 31 éves taknyos akinek még egy egyeteme sincsen meg egy volt neonáci.

    VálaszTörlés