Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2013. május 3., péntek

Amerikai források: az Izraeli Légierő Szíriában bombázott

Nagy amerikai televíziós társaságok, mint az NBC és a CNN beszámolói szerint az Izraeli Légierő csütörtökről péntekre virradó éjjel szíriai területen több hullámban hajtott végre támadásokat.

A közlések nem bocsátkoztak részletekbe.

Izrael washingtoni nagykövetsége újságírók kérdéseire annyit válaszolt, hogy "nem nyilatkozhatnak".

Magában Izraelben sem fűztek kommentárokat az Amerikában elhangzott hírekhez, katonai források azonban megerősítették: Izrael minden eszközzel megakadályozza, hogy vegyi fegyverek kerüljenek át az Asszadhoz hű hadsereg birtokából terrorista elemek kezébe. ◙

7 megjegyzés:

  1. Hűű-haa....! Akkor most Izrael védi Asszad fegyvereit????
    Akkor a lázadók nem is lázadók hanem terroristák?

    Egyébként ugyancsak nyugati források szerint a lázadó-ellenzéki-terrorista erők 80 %-a külföldi !!

    VálaszTörlés
  2. Hát, ez az utolsó mondat elég érdekes...

    VálaszTörlés
  3. Ha még csak ez az egy mondata lenne érdekes. Neki mindegy, a "palesztinok" az ártatlanok, (akik mezítláb, a jogaik sérelme miatt mészárolták le a Fogel családot például az éj leple alatt), és minden rosszról Izrael tehet és punktum. Ha mégse, akkor is és kész. Na ezzel próbálj beszélgetni.... A történelem során mindig is voltak, sajnos lesznek is még ilyen emberek. A sorsuk a jövőben is ugyanaz lesz, ami eddig. Kuka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van: mezítláb mészárolni bűn !
      Tessék korszerű technikát - F-16 bevetni mint Izrael állam teszi ! Na, ez már nem vérengzés, nem mészárlás, nem népírtás hanem ÖNVÉDELEM !

      Törlés
    2. Látod ? Erről beszéltem. Te ezt látod, mert ezt AKAROD látni, ezért ezt is fogod látni. De legalább odaálltál az egyik oldalra. Persze amennyiben egészséges vagy értelmileg. Kár, hogy nem nézel utána annak, ami Izraelben történik, csak a hamasz jobbik híreknek, ha már ennyire érdekel a téma. De védd csak a barátaidat, csak nehogy neked is az legyen a hála, mint Vittorio Arrigoninak.

      Törlés
    3. Már egy másik cikkhez is beidéztem, de annyira találóan, és összefoglalóan fogalmazta meg a kedves miniszterelnök a kedves hasonló kommentelők beteg lelkivilágát, hogy muszáj ide is idézni:
      "az antiszemitizmus gyakran kissebségi érzésből fakad. Sok emberből hiányzik az önbizalom, azt gondolják, hogy a zsidók erősebbek náluk és ezért kárt tudnak okozni bennünk."
      Orbán Viktor

      Törlés
    4. Orbán Viktor egy hiteltelen politikus, egész EU vezetése utálja, nem is fogadja őt más csak a zsidók!

      Törlés