Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2015. december 28., hétfő

Hitler óta először: minden zsidót halállal fenyeget az ISIS vezére ♦ A válasz

Abu Bakr al-Baghdadi,  az Iszlám Állam (ISIS) vezetője szombaton video-üzenetet intézett Izrael népéhez.
Az üzenet így hangzik:
„Napról napra közelebb kerülünk hozzátok. Ne higgyétek, hogy elfeledkeztünk rólatok. Allah gyűjtötte össze a világ zsidóit Palesztinában, hogy az ellenük folytatott harc könnyebb legyen. Minden muzulmán kötelessége, hogy a dzsihádban részt vegyen. … Zsidók! Nem fogjátok jól érezni magatokat Palesztinában. Allah azért gyűjtött egybe titeket Palesztinában, hogy a mudzsahedinek (a dzsihádért küzdők) hamarabb megtaláljanak titeket, és kövek, fák mögé fogtok bújni (ez a Koránból vett idézet). Palesztina lesz a temetőtök”.
„Biztosak lehettek benne, hogy Allah győzelmet ad azoknak, akik őt magasztalják. Halljatok egy jó hírt: az Iszlám Állam jól van. Minél intenzívebb az ellene folytatott háború, annál jobban tisztul és erősbödik”
Idáig az üzenet.
És a válasz: (Jechezkél 39. fejezet)
11. És lesz azon napon, adok Gógnak helyet, ahol sírja lesz Izraelben: a vándorok völgyét, a tengertől keletre, és az elzárja a ván­do­rokat; és ott eltemetik Gógot és egész sokaságát, és így nevezik: „Góg sokaságának völgye”. 
12. És eltemetik őket az Izrael házabeliek, hogy meg­tisztítsák az országot, hét hónapig. 
13. Temetni fog az ország egész népe és lesz nekik hírnévül, amely napon dicsőnek bizonyulok, így ­mondja JHVH, az Örökkévaló. 
14. És állandó embereket különítenek el, akik bejárják az országot, eltemetve a vándorokat, az ország fel­szí­nén megmaradtakat, hogy azt (az országot) megtisztítsák; hét hónap végén fognak ku­tatni. 
15. És körüljárnak, akik bejárják az országot, és aki em­ber­cson­tot lát, épít mellette jelzőt, míg el nem fedték azt a temetők a Góg sokaságának völgyében. 
16. A város neve is: Sokaság. Így meg­tisz­­títják az országot.
ÁMEN

5 megjegyzés:

  1. ... a CIA - a Török és az EU támogatása nélkül nem létezne ez a szervezet . Nézzük csak a fegyverzetüket , állammá szerveződhettek , műhold hozzáférésük van , ez nem jöhetett volna létre az Egyesült Államok segítsége nélkül .Kúrd népirtás folyik . Törökország NATO tag , az Egyesült államok szövetségese . Szóval , mi is itt a helyzet? Izrael megvédi magát , abban biztos vagyok . Kúrd állam szerveződés van folyamatban , olajmezőkkel , ez is probléma .

    VálaszTörlés
  2. "Maga erti, amit mond?" (Rejto Jeno)

    VálaszTörlés
  3. "Maga erti, amit mond?" (Rejto Jeno)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „Hát maga megbolondult,
      Hát maga megbolondult,
      Hogy mindent kétszer mond,
      kétszer mond?” (Karinthy)

      Törlés
    2. Itt a pont ! D D

      Törlés