Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2018. október 7., vasárnap

Újabb halálos terrorakció: a palesztin háromgyerekes apát és kisgyerekes anyát gyilkolt ✵ Hajtóvadászat a tettes után



Vasárnap reggel 7 órakor a Barkan iparövezet dolgozói megkezdték a napi műszakot. A Somronban lévő, Tel Avivtól 25 kilométerre keletre fekvő település vállalataiban mintegy 5000 palesztin arab keresi kenyerét.

Egyikük, a 23 éves Ashraf Walid Suleiman Na'alwa, aki villanyszerelőként dolgozott az iparövezet egyik vállalatában, a hiányos biztonsági ellenőrzést kihasználva lőfegyvert csempészett be, és a munkakezdés utáni percekben irodájában foglyul ejtette, egy műanyag bilinccsel megkötözte majd agyonlőtte Kim Levengrond-Jechezkél 23 éves titkárnőt, egy másfél éves csecsemő édesanyját, majd agyonlőtte Ziv Hadzsbi 34 éves könyvelőt, három kisgyerek édesapját. 

Egy ötvenes éveiben járó asszonyra is rálőtt, aki súlyosan, de nem életveszélyesen megsebesült.

A terrorista, aki a Tulkarm közelében fekvő Suejke (Shweika) faluban lakik, tette után házilagosan előállított fegyverével együtt elmenekült. A hadsereg különleges, kutyás egységekkel keresi. A biztonsági erők kihallgatás céljából őrizetbe vették a tettes bátyját, és vizsgálják a néhány nappal ezelőtt a Facebookon közzétett, zavaros tartalmú üzenetét, amely végrendeletként is felfogható. ◙

3 megjegyzés:

  1. Sajnos ha nem megfelelő a biztonsági ellenörzés, ez lesz az eredménye. Egy percre sem szabad kihagyni vagy "ellazsálni" mert itt a példa milyen súlyos következményei lehetnek

    VálaszTörlés
  2. Ez a nyomorult tetű a normális palesztinoknak is árt. A beteglelkű muszlimok ilyenkor cukorkát osztogatnak, ünnepelnek. Én hányni tudnék ettől az undorító szellemiségtől, ami az emberiség újkori pestise.

    VálaszTörlés
  3. Ezek sátán mocskai,mikor teszünk már valami erős odaütést? Miért nincs olyan média aki propagálná ezt külföldön?Meddig türünk?

    VálaszTörlés