Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2013. november 30., szombat

Palesztint lőtt agyon a határrendőr Petach Tikván • Az illegálisan Izraelben tartózkodó huszonéves arab késsel támadt

Szombaton, november 30-án reggel 7 óra körül egy határrendőr-egység gyanús fiatalemberek csoportjára lett figyelmes a Tel Avivhoz közeli Petach Tikva város temetője mellett.

A határrendőrök, akik illegálisan Izraelben tartózkodó palesztinok után kutattak, megközelítették a csoportot. Egyikük kést rántott, és megkísérelte megszúrni a hozzá legközelebb álló határrendőrt. A rendőr fegyverét használta, és halálosan megsebesítette a támadót.

A határrendőrség 40, illegálisan Izraelben tartózkodó palesztint vett őrizetbe.

November 13-án egy ugyancsak illegálisan Izraelben tartózkodó 16 éves palesztin egy autóbuszban késszúrással meggyilkolt egy alvó katonát.

9 megjegyzés:

  1. Nem az első ilyen eset, tehát folytatódik a palesztin népirtás .....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled, a palesztinok nem is tettek le sajnos a népirtásról. Ez a tervük, ez hajtja őket, ezzel szereznek segélyeket maguknak. 1 izraeli haláláért 1020 palesztin rabot kellene kivégezni. Majd akkor talán inkább dolgoznának. Az alagútépítésben lenne jövőjük.

      Törlés
  2. De ha téged, vagy anyádat, gyerekedet akarnék késsel nyakon szúrni, ahogy a palesztin tette az alvó (!) katonával, és ahogy megpróbálta tenni a határrendőrrel, akkor te, kedves és okos hozzászóló, barátságosan elbeszélgetnél vele ... Igaz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a személyeskedő vélemény nem méltó Halmos Lászlóhoz !+

      Törlés
  3. Halmos úr ! Azt az embert a SEMMIÉRT ölték meg ! Vagy Izraelben már felállt a gondolat rendőrség ?????

    VálaszTörlés
  4. Elég furcsának tartom, hogy ezen a blogfelületen bárki "névtelen" megengedheti magának a személyeskedést és amikor a bloggazda felkéri az illetőt, hogy a történéseket vetítse ki a saját családjára, akkor őt éri kritika.

    "Semleges"-nek üzenem, hogy kiabálva sincs igaza. Ha nem lenne ennyire elvakult, akkor észrevenné, hogy gyilkossági kísérlet történt, amit a határrendőr helyesen hárított.

    VálaszTörlés
  5. Ez az az eset ha bárhol a világon megtörténne, egyértelműen jogos fegyverhasználatnak nyílvánítanák. De Izraelben... Itt a palesztinnak (sokak szerint) joga van késsel döfködni, kővel dobálni, rakétát lőni. A mögöttes indok egértelmű. A cionista megszállók elleni küzdelemben minden módszer megengedett. Így is, úgy is ők a hibásak. Gyakorlatilag bármilyen hírt ki lehet fordítani, és a zsidókat megátalkodottaknak feltüntetni. Sajnos ilyen szellem szabadult ki manapság a palackból. Biztos vagyok benne, hogy a történelem egyszer más fordulatot vesz, és ezzel a hozzáállással sokaknak el kell számolnia.
    H Gábor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A történelmi fordulat megkezdődött, figyeld meg azt Iránnal való tárgyalásokat.....

      Törlés
  6. Ezt még nem tartom fordulatnak. Ez a folyamat permanensen bele illik a nagyhatalmak Izrael-ellenes politikájába, mely koalícióhoz néhány éve Obama elnök is csatlakozott...
    G

    VálaszTörlés