Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2013. november 22., péntek

Sztár vagy szatír? Fiatalkorú lánnyal folytatott nemi kapcsolattal, kábítós orgiákkal gyanúsítják az énekest


Bő hete tart a találgatás: ki lehet a sajtóhírek célzásaiban emlegetett „híres énekes sztár”, akit a rendőrség a címben szereplő kihágásokkal gyanúsít.

Aki szorgalmasan bújja a Facebook-oldalakat, már olvashatta a nevet, de a lapok csak csütörtökön közölték. Éjál Golán (42), a mindkét nemű fiatalság bálványa alapos gyanú szerint apjával és egy másik énekessel  együtt reggelbe nyúló kábítós orgiákat rendeztek, amelyen, egyebek között, 15 éves lánnyal folytattak nemi közösülést.

A Jediot Aharonot csütörtöki száma címoldalon foglalkozik a legújabb botránnyal és annak főhősével.

„Méghogy én? Hát kellenek nekem kiskorúak, amikor 40 nőm van?!” – fakadt ki a cikk szerint az énekes, aki közölte a nyomozókkal: a lány 18 évesnek mondta magát.

Ha  ez igaz, csak a kábítószer használata és terjesztése miatt vonhatják felelősségre – amenyiben ez bizonyítható. Ha azonban kiderül, hogy a lány 17 éven aluli, alkalmi partnere akkor is felelősségre vonható, ha a nemi aktusra a lány beleegyezésével került sor.

A „Jiszráél hájom” napilap pénteki, hétvégi számában apjának az orgiákban való állítólagos részvételéről ezt mondta: „Ha apám bűnt követett el, vonuljon börtönbe”...

1 megjegyzés:

  1. En eleve felmentenem a kiskoruval valo kapcsolat alol.
    helyette vegyek elo a lanykat es annak szuleit.
    a tobbi vad ha megall, vonjak felelossegre.

    VálaszTörlés