Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2016. március 22., kedd

Folytatódik a harmadik világháború ♦ Európa újabb csatát vesztett, ezúttal Brüsszelben


ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG: VIZSGÁLÓDÁS BRÜSSZEL KÖZPONTJÁBAN
"Azt nem tudom, hogy mivel vívják majd a harmadik világháborút, de a negyediket botokkal és kövekkel" – mondta állítólag Albert Einstein.
*
Kedden, helyi idő szerint reggel 8 óra után öngyilkos terrorista robbantotta fel magát a brüsszeli Zaventem repülőtéren. Egy órával később a második robbanás egy metrókocsiban történt.

Az Iszlám Állam (ISIS) vállalta a felelősséget a két robbantásért, bosszúból Szalah Abdeszlam terrorvezér négy nappal korábbi elfogásáért Brüsszelben.

Az ISIS internetes nyilatkozata magyarra fordítva:

"A kalifátus több katonája robbanóövekkel, bombákkal és gépfegyverekkel felszerelkezve gondosan megválogatott célpontokat támadott Brüsszelben, Belgium fővárosában. Megrohamozták Brüsszel repülőterét és egy metróállomást, megsemmisítettek nagyszámú keresztest (ez a nem-muzulmán fehér ember megnevezése), miután működésbe helyezték robbanóöveiket. Ígérjük a keresztes nemzeteknek, amelyek az Iszlám Állam ellen szövetkeztek, hogy a fekete napok az Iszlám Állam elleni agressziójuk következménye. Ami ezután jön, az sokkal szörnyűbb lesz, Allah segítségével."
*
Nos, a harmadik világháborút terrorakciókkal vívják. A harmadik világ, az eufemisztikusan "fejlődőnek" nevezett, valójában lemaradt, kulturálisan retardált nemzetek, ideológiáik, terrorszervezeteik vívják az ipari-technológiai értelemben fejlett nemzetek és államok, magyarán az európai fehér ember országai és kultúrája ellen.

A harmadik világháború, amennyire a sokadik terrorakció véres hírözönét hallgatva-nézve tárgyilagosan vissza lehet tekinteni, 2001. szeptember 11-én kezdődött, New York szívében, a fehér ember civilizációja jelképes és építészeti csúcsának tekintett ikertornyok lerombolásával. 

A legújabb csatát ismét "ők" nyerték, ezúttal Brüsszelben. A kedd esti hírek 34 halottról és több, mint 200 sebesültről tudósítanak. 

Folytatás – sajnos! – következik. ◙ 

5 megjegyzés:

  1. Mielőbb véget kell vetni az agressziónak és az agresszoroknak, ha már ölésre adták a fejüket. bár ezzel nem érik el az európaiak muszlimmá válását. Akkor miért csinálják??????

    VálaszTörlés
  2. Jol erzem itt-ott a szatirikus gunyos hangot? Januar ota kering a neten a grafikon, amibol kiderul h a 70-es evekben 3x ennyi terror akcio, eredmenyekent halott volt eu-ban, mint most. Osszefughet a nemzetiseg/vallas cimkeju ertelmetlen okokkal, mire fel az emberiseg allati letbol valo eszmelesetol kezdve kepes gyilkolni magat. Semmi uj. Es amig a haszontalan cimkektol meg nem szabadul valtozas nem is varhato. Mondhatni ember embernek farkasa

    VálaszTörlés
  3. Jol erzem itt-ott a szatirikus gunyos hangot? Januar ota kering a neten a grafikon, amibol kiderul h a 70-es evekben 3x ennyi terror akcio, eredmenyekent halott volt eu-ban, mint most. Osszefughet a nemzetiseg/vallas cimkeju ertelmetlen okokkal, mire fel az emberiseg allati letbol valo eszmelesetol kezdve kepes gyilkolni magat. Semmi uj. Es amig a haszontalan cimkektol meg nem szabadul valtozas nem is varhato. Mondhatni ember embernek farkasa

    VálaszTörlés
  4. A harmadik világháború akkor kezdődött, amikor az USA meghírdette a " terrorizmus elleni " harcot !
    Sokáig Oszama bin Landen volt a főgonosz. Nagy nehézségek árán megölték, oszt' most jobb ??????

    VálaszTörlés
  5. ... atlantista liberális gazemberek írják a forgatókönyvet , Európából szarkupacot csinálnak és ehhez asszisztál 450 000 000 ember !

    VálaszTörlés