Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2016. július 24., vasárnap

Isten hozta a Földkerekség legbiztonságosabb országába!


Nem fogják elhinni, melyik országról van szó. 

Igen, Izraelről!

Európa átélt kalandozásokat, tatárjárást, délnyugati sarkában arab, keleti felében török hódoltságot, a negyvenes években német náci megszállást, majd ismét a keleti fele szovjet uralmat.

Mindegyik megszállás, a hosszabbak csak úgy, mint a rövidebbek, katonai eszközökkel történtek.

És mindegyik véget ért. A megszállások egyszer csak véget érnek. 

A mostani migráció a harmadik világnak becézett túlszaporodott háborús nyomorövezetekből – más. Nincs hadsereg, csak beözönlő tömegek a ritkuló népességű, szaporodásra képtelen Európába. 

Más kultúra, más vallás, más szokások, más értékek.

Minden jel arra utal, hogy a "vendégek" kinézik a gazdát a házából. Még két nemzedék, és ki is verhetik belőle. Nem ők hasonulnak, inkább a gazdától várják el, hogy azok hasonuljanak őhozzájuk. 

Ehhez pedig már meg is találták a legcélravezetőbb eszközt: a terrort.

Amit hazulról hoztak.

Mint tudjuk, korántsem csak a friss migránsokról van szó, inkább a bevándorlók második-harmadik nemzedékéről.

Böngésszünk a legfrissebb hírekben:

– 2016. július 22, péntek este: az iráni származású, Németországban született 18 éves fiú Münchenben, az Olympia bevásárlóközőpontban lövöldözött. Kilenc embert megölt, majd öngyilkos lett. A helyszín szomszédos az átkos emlékű müncheni olimpiai stadionnal, ahol 1972. szeptemberében a palesztin Fekete Szeptember terroristái foglyul ejtettek és legyilkoltak 11 izraeli sportolót. 

– 2016. július 18, hétfő este: egy 17 éves afgán menedékkérő Bajorországban egy vasúti fülkében "Allahu akbar" kiáltással fejszével támadt az utasokra. Három utas súlyosan megsebesült. A támadó a következő állomáson leszállt, menekülni próbált. A közeledő rendőröket megtámadta: ekkor lelőtték.

–2016. július 14, csütörtök este: a francia nemzeti ünnepen egy Franciaországban született tunéziai származású 31 éves arab-francia kamionnal gázolt a tengerparti sétányon ünneplő tömegbe. A gázoló egy pisztollyal többször belelőtt az előle menekülőkbe, végül a r
endőrök őt lőtték le. A terrorakciónak 84 halottja van, szombat este 12 személy állapota még életveszélyes.

– 2016. június 28, kedd este: a
z isztambuli Atatürk repülőtéren három, az Iszlám Állammal kapcsolatban álló öngyilkos merénylő tüzelt az utasokra, majd felrobbantották magukat. A terrorakciónak 45 halálos áldozata van.

Kevesebb, mint egy hónap alatt négy hajmeresztő, rémes terrortámadás Európában.
Izrael hosszú évtizedek óta kénytelen szembesülni a vele egy országban élő másik néppel, annak kis részben aktív terrorista, nagyrészt azt elnéző-pártoló hányadával. A kulturális hagyományok annyira különbözőek, hogy a szakadék áthághatatlan.

Mégis: Izrael lassan, de biztosan megtanulta kezelni a problémát, amelyet megoldani nem lehet, de kezelni lehet és kell.

A Földkerekségen egyetlen, terrornak kitett nyugati kulturájú ország létezik, amely erre képes és hajlandó. Ez Izrael. Polgárai létbiztonságát kiharcolja és a teljes biztonságot is ki fogja harcolni. Kések ellen, lövöldözők ellen, autós gázolók ellen, rakéták ellen. 

Lassan, de biztosan  áramlik a nyugati alija. Lassan, de biztosan felfogják a vezetők napnyugaton, hogy nincs megalkuvás, csak fegyveres ellenállás.

És a teljes gazdasági-társadalmi átalakulás, amely gyermekvállalásra ösztönöz akár – uram bocsá' – bizonyos humánus, de emberileg elfogadható kényszerítéssel is. És katonai fellépés, ha kell. 

Ennek a megszállásnak nem látszik a vége.

Európa elpusztul, ha most nem lép. 

Egy iszlamizált volt-Európa olyan ellenség lesz, mint amilyen a nemzetiszocialista Németország volt – legfőképpen Izraelnek és az adott országokban élő zsidóknak, de a meghódolásra nem hajlandó népeknek, államoknak is.

Nagy kérdés Európa viselkedése a közeljövőben. Annál is nagyobb kérdőjel Oroszország és az Amerika nagyhatalmi szerepét belátható időn belül elfoglaló Kína viselkedése.

Isten legyen velünk – és minden néppel Föld-bolygó édesanyánkon! ◙

7 megjegyzés:

  1. ... hát , igen .

    VálaszTörlés
  2. Nem értek egyet azzal a megjegy-zéseddel,hogy Európa "teljes gazdasági-társadalmi átalakulása" iszlamizációvá válik. Az iszlám a a halál vallása, és ez nem célja Európának. Úgy tánik nekem,hogy te is Trump elvei mögé álltál,mint a lüke magyar min.elnök. Ne csináld!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Idézek a koppenhágai nagymecset (már a szókapcsolat is szokatlan, de egyre megszokottabbá fog válni) hitszónokától:
      "„Hogyan fogadhatnánk el mi – vagy bármelyik tisztaszívű muszlim – Palesztina felosztását a palesztinok és a zsidó bandák között, akik majmok és disznók leszármazottai?” – mondta az imám, aki már korábban is észrevétette magát az uszításban. Egyike volt azoknak, akik a Jyllands-Postenben megjelent Mohamed-karikatúrák után Dániából a Közel-Keletre utaztak, hogy felkorbácsolják a Nyugat-ellenes indulatokat.
      „A kövek és a fák is azt mondják majd: ó, muszlim, ó, Allah szolgája, egy zsidó van mögöttem. Gyere és öld meg” – mondta a felvételen al-Khaled Samha. A The Localnak nyilatkozó jogász szerint ez a kijelentés mindenképpen alkalmas lehet, hogy halálos fenyegetés miatt eljárás induljon az imám ellen.
      Nem indult.

      Törlés
  3. A magyar miniszterelnok nem luke. Micsoda ostobacska szo ez, kedves Eva? Ne nyilvanuljon meg ilyen igenytelenul higgye el, ennel tobbre kepes. Ahony Orban Viktor is.

    VálaszTörlés
  4. Vasárnap esti hír: Machetével megölt egy nőt, két másik embert megsebesített egy férfi Stuttgart mellett – írta az Independent. A férfit őrizetbe vették, pontosabbat egyelőre nem tudni a támadóról. A támadást egy kebabos mellett követte el a délnyugat-németországi kisvárosban, Reutlingenben, nagy pánikot okozva a járókelők között.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Éva! Nem akar iszlamizálódni, de ha európa nem tesz semmit, sajnos bekövetkezik aminek nem szabadna. Csak összefogás kérdése volna az egész.. De elbirkult világot élünk túl sok az akól-lakó!

    VálaszTörlés

  6. Bécs ostroma, 1683.szeptember 11.

    https://www.youtube.com/watch?v=ChdGe2YxVmA

    VálaszTörlés