Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2016. szeptember 11., vasárnap

Beomlott földalatti parkoló: véget ért a mentőmunka, megtalálták a hatodik halottat ♦ Gyászol az akkói oroszajkú közösség


Szombaton megfeszített munkával megtalálták az utolsó, hatodik halott áldozatot a hétfőn összeomlott földalatti garázs romjai alatt.

A katasztrófa pénteken és szombaton utoljára kiásott áldozatai két oroszországi olé volt.

Oleg Misalov (40) és Ruszlán Iszakov (29) akkói lakosok, az átadás előtti létesítmény ajtait szerelték be a legalsó szinten. Mindketten özvegyet és kiskorú gyerekeket hagytak maguk után. 

Az Abu Kabir-i patológiai intézetben azonosították Muhammad Dawabse (29) holttestét is.

A hat napon át, éjjel és nappal tartó mentőmunka végeztével a rendőrségre maradt a romok eltakarítása és a tel-avivi Kirjat hachajal negyed forgalmának fokozatos helyreállítása.

A Danya Cebus építőipari vállalat tervezési hiányosságainak nyomozása folyamatban van. ◙

4 megjegyzés:

  1. En szivesen fogadtam volna, ha a tobbi aldozatrol is megemlekeznek. Bizonyara nekik is vannak gyerekeik, csaladjuk. Szegyellem, hogy ez nem tortent meg.

    VálaszTörlés
  2. En szivesen fogadtam volna, ha a tobbi aldozatrol is megemlekeznek. Bizonyara nekik is vannak gyerekeik, csaladjuk. Szegyellem, hogy ez nem tortent meg.

    VálaszTörlés
  3. En szivesen fogadtam volna, ha a tobbi aldozatrol is megemlekeznek. Bizonyara nekik is vannak gyerekeik, csaladjuk. Szegyellem, hogy ez nem tortent meg.

    VálaszTörlés
  4. Remélem,megfelelő büntetést kap a cég.

    VálaszTörlés