Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2014. február 14., péntek

"Palesztina Állam" pecsét volt a kezelendő arabok beutalóján – visszafordították őket

Izraeli kórházak és gyógyintézetek havonta több száz palesztin arabot kezelnek mind Ciszjordániából, mind a Gázai-övezetből, annak ellenére, hogy utóbbiból rendszeres rakétatámadásokat intéznek izraeli terület ellen. 

Szerdán a határőrség mintegy hetven arab pácienst visszafordított a határátkelőből, miután orvosi beutalójukon a "Palesztina Állam" felirat szerepelt. E megnevezést a Palesztin Önkormányzat több, mint egy éve használja nemzetközi dokumentumain – az izraeli hatóságokkal szemben azonban ettől eddig tartózkodott.

Hogy a kezelendő betegek dokumentumaira politikai döntés, vagy tévedés során került az inkriminált pecsét – egyelőre nem tudható. ◙

9 megjegyzés:

  1. Pecsét miatt visszafordítják őket? Ez bizony eléggé náci húzás, kedves Izrael, és erre nem mentség a palesztin Hamász terrorizmusa!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a te logikád szerint amelyik ország nem enged be hamis papírokkal, az náci. Tegyél egy próbát, próbáld ki pár ország határát átlépni hamis papírokkal, és meg fogod tapasztalni, hogy a probléma veled van. Vagy mindenki náci. Ez a kettő lehetséges.

      Törlés
  2. Izrael egyre inkább apartheid állam !

    VálaszTörlés
  3. Miért nem mennek Gázában a kórházba????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért nem vonulnak ki a megszállók ?

      Törlés
    2. Mert olyanok mint a magyarok! Addig jó nekik a zsidó míg hasznuk van belőle! De kedves apartheidező faskó barátaink annyira azért nem jellemes kemény tökű gyerekek, hogy olyan zsidó találmányokat mint számítógép, pendrive, messenger ne használjanak

      Törlés
  4. Nem létező Államnak nem lehet orvosi beutalója sem.Így nyilván hamisítások lehettek,mely célja ingyen igénybe venni az Izraeli adófizetők által fizetett orvosi ellátásokat!
    Én megszállók kórházába nem mennék,még ha küldene az orvosom,akkor sem!
    Pl.Egyiptomba,Jordániába,Libanonba,Szaud-Arábiába,Szíriába,Irakba.Hiszem ők voltak 1948-67 között azok,akik megszállták Izraelt!
    De szerencsére 1967-ben Izrael 6 nap alatt kiverte a megszállókat,és FELSZABADÍTOTTA területét!

    VálaszTörlés
  5. Csotek! Lehagytad listadrol a LEVI'S-t !!!, es meg több szaz dolgot....
    Irjad gyorsan a listat, hogy a kommentalo (10:23; 10:38; 20:43) örökre elhallgasson...

    VálaszTörlés