Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2014. június 13., péntek

Bíróság előtt a cukros néni • Tizenkét éves fiúkat csábított szexre

A harmincnyolc éves asszonyt kiskorúakkal folytatott nemi érintkezéssel vádolták a héten a Beér Seva-i járásbíróság előtt.

A szó mindkét értelmében érintett gyerekek az asszony és védőügyvédje szerint kölcsönös beleegyezéssel létesítettek nemi kapcsolatot, ám a törvény előírja az engedélyezett nemi érintkezés alsó korhatárát, ami 17 év.

A vádirat szerint a Kirját Gáton lakó asszony több tucat, 12 és 16 év közötti fiúval létesített nemi kapcsolatot, éspedig rendszeresen. Hét esetben az asszony szodomisztikus és más, perverz közösülésre csábította fiatalkorú alkalmi partnereit.

A bíróság súlyosbító körülménynek találta, hogy egyes találkákat több kis-tizenéves is végignézett, sőt, az aktust mobiltelefonjaikkal rögzítették is. Ugyancsak súlyos kifogás alá esik az a körülmény, hogy egyetlen esetben sem használtak óvszert.

A megejtett pszichiátriai vizsgálat szerint az asszony elmeállapota kifogástalan, így törvény elé állítható.

Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést szándékozik kérni, tekintettel a hasonló esetek gyakori előfordulására.

*

Hét évvel ezelőtt egy harmincéves középiskolai tanárnő esete kavart vihart az országban. 

A tel-avivi elitiskola angol nyelvtanárnője 14 és 15 éves tanítványait hívta meg lakására, ahol nemi közösülést folytatott velük, miközben az asszony férje rejtett kamerákkal titkos video-felvételeket készített az aktusokról.

Bírósági perre mégsem került sor, mert – ellenőrizhetetlen sajtóértesülések szerint – férjemuram a Sin-Bét magasrangú tisztje... ◙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése