Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2016. január 23., szombat

Öngyilkossági szándékkal ment neki a biztonsági embernek a 13 éves palesztin lány – lelőtték ♦ A késes támadók harmada tizenéves

Szombaton reggel 8 óra körül fiatal lány jelent meg a kelet-jeruzsálemi Anatot település bejáratánál. Amikor a biztonsági őr igazolványt kért, a lány az őr felé rohant és késével szúrni próbált. Az őr önvédelmi fegyveréből rálőtt. A kihívott orvos már csak a beállott halált tudta megállapítani.

Percekkel később palesztin arab férfi érkezett a helyszínre a szomszédos Anata palesztin faluból. A férfi a halottban felismerte 13 éves lányát, aki reggel egy családi patália után elfutott otthonról.

A jelek szerint a szerencsétlen Raqiya Abu Eid kifejezett öngyilkossági szándékkal kísérelt meg késes támadást a fegyveres biztonsági őr ellen.

A szeptember óta folyó, immár sportszerűen űzött népi gyilkolászat elkövetői harmadrészben tizenévesek, nem ritkán lányok. ◙

5 megjegyzés:

  1. Alakul az izraeli SS .....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. anyukád mondta, vagy a saját ostoba fejecskédből pattant ki ez a zseniális meglátás?

      Törlés
    2. Te sötét barom, Ze'ev Feldman jelentette be a Kneszetben, hogy " orvostudományi célból kínzásokat hajtanak végre palesztin származásuakon "
      Ez még nem az SS ? Dr. Mengele utódai Izraelben élnek !

      Törlés
  2. Buta egy komment(elő)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Halmos Laszlo az ilyen és hasonlo bejegyzéseket nem lehetne törölni?

    VálaszTörlés