Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2016. május 1., vasárnap

Holtan találták Magyarországon Ofir Gross izraeli állampolgárt ♦ Gyanú: gyilkosság áldozata lett


Ofir Gross (40) izraeli állampolgár, jeruzsálemi lakos Németországban tanult. Tanulmányai befejeztekor Magyarországra utazott, ahol Tiszakécskén, egy nőismerősénél szállt meg.

Az ismerős a múlt héten Budapestre utazott, Gross pedig Debrecenben keresett átmeneti szállást.

Legutoljára április 21-én, csütörtökön adott életjelt magáról, amikor nővérével, Gálival beszélt telefonon és elmondta, hogy megismerkedett egy fiatalemberrel, aki szállást ajánlott neki.

Néhány nappal eltűnte után kezdtek keresésébe a magyar rendőri szervek.

Vasárnap, május 1-én reggel közölték, hogy gyaníthatóan az ő holttestét találták meg egy Debrecen környéki erdőben. A vizsgálatok szerint Gross gyilkosság áldozata lett.

Egy 21 éves és egy 19 éves gyanúsított előzetes letartóztatásban van.

Ofir Gross édesapja Magyarországra utazott a holttest azonosítása végett. 

5 megjegyzés:

  1. Talán családi okokból utazott Tiszakécskére?

    VálaszTörlés
  2. Ja, meg 42 évesen " befejezte tanulmányait "......!!!!

    VálaszTörlés
  3. Mennyi hülyeség...szóval első kézből tudom,mert egy Kecskeméten egy ismerősömnél lakott vagy 1-hónapig.Na ez volt a "NŐ" ismerős,akit az ingyenes ".couchsurfing"oldalon ismert meg,ezt az oldalt használják sokan,mert ingyenesen lehet lakni idegen országban.
    Ofir kicsit túlzásba vitte,mert ugye 1 hónapig enni,inni ingyen nem normális...kis,csendes várost akart,mert Kecskemét túl zajos volt neki.Fizetni nem szeretett volna,pedig vagy 5 szállást szereztünk neki...végül Tiszakécske mellett döntött,felment a szállásra,de koszosnak találta a szőnyeget,és lassúnak a netet...szereztünk a Campingbe szállást,1500ft/nap,ezt is drágálta...végül beült a vasútállomás büféjébe,mert ott ingyenes volt a wifi...

    VálaszTörlés
  4. Ott csövezett vagy 5 napig,még a Kécskei rendőrök is igazoltatták,de érvényes Schengen vizuma volt,igy békén hagyták...Egyébként a nagymama,illetve valamelyik ős magyar volt,ezért jött ide,autóstoppal,kamionokba utazva Németországból,hogy megtanuljon magyarul..nagyon értelmes,de vékony srác volt,csak müzlit és bogyókat evett,mert a"normális"ételeket drágálta...persze mikor mi főztünk neki,azt persze jóizűen megette,vagy 3x szedett belőle..Hogy rablógyilkosság lett volna?..Nem hiszem,3 csomagja volt,egy hátizsák,bőrönd és egy szatyor,meg egy törött üvegű telefon..igaz,sajnos már 1000ft-ért is megölik az embert..Nagyon sajnálom Ofirt,de szegény veszte épp a beteges spórolás lett,hisz ha normális szállást(vagy épp a a Campinget)válassza,még most is élne.R.I.P

    VálaszTörlés
  5. .. honnan - hová , ez nagyon fontos és megfelelő anyagi feltételekkel . A mai világban nem ismerkedünk , életveszélyes !

    VálaszTörlés