Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2012. március 22., csütörtök

Halálába menekült a terrorista

A muzulmán terrorista a rohamozó rendőrökkel szemben nem volt annyira bátor, mint a kisgyerekekkel szemben. Toulouse-i jelentés szerint a 23 éves algériai arab bevándorló, Mohamed Merah, aki összesen hét embert, köztük három gyereket gyilkolt meg ideológiai motivációval, a lakásba behatoló kommandósok elől menekült az ablakhoz, ahonnan gépfegyverrel kiugrott és halálra zúzta magát.

Merah összesen harminc órán át tartózkodott a kommandósok által körülzárt lakóházban, eközben több géppisztolyból is tüzelt a kommandósokra. "Ilyen heves tűzharcot még nem láttunk" – nyilatkoztak.

Merah francia közlés szerint Pakisztánban és Afganisztánban járt és ott az El Kaida táboraiban kapott speciális kiképzést. 

Franciaországban és vélhetőleg minden országban, ahol jelentős zsidó közösségek élnek, fokozott védelmet biztosítanak a zsinagógáknak és a zsidó intézmények, különös tekintettel a közeledő Pészách ünnepre. ◙

2 megjegyzés:

  1. ezer% hogydilis volt a pali akiezt a verfurdöt csinalta elmebeteg .idiota a legjob jelzö a tetre .

    VálaszTörlés
  2. Egyébként más hírek szerint ugrás közben egy mesterlövész lőtte fejbe. A neten már kering ez a youtube-ra feltett video.
    http://www.youtube.com/watch?v=oeJEVhqGBhA&feature=player_embedded

    VálaszTörlés