Ég a gyertya, ég... Hanuka 5782-2021: a nyolcadik, az idei utolsó gyertyagyújtás.

2013. december 31., kedd

Újabb 26 terrorista szabadult • Abu Mázen díszes fogadást adott a gyilkosoknak

ÜNNEPI FOGADTATÁS A GYILKOS TERRORISTÁKNAK RAMALLÁBAN.
Aki ember vérét ontja, annak vérét ember ontja. (Genezis 9:6)

Keddre, december 31-re virradó éjfél után Izraelben szabadon bocsátották az Oslo-i egyezség előtt gyilkosságért hosszú fogházbüntetésre ítélt 104 arab terrorista harmadik, 26 fős csoportját. A szabadon bocsátási aktus a júliusban, az Egyesült Államok kezdeményezésére újraindult izraeli-palesztin megbeszélés feltétele volt, amit Izrael elfogadott.

A szabadon bocsátottak közül hárman az Erez átjárón a Gázai-övezetbe, öten Kelet-Jeruzsálembe, míg tizennyolcan a Ramallah felé vezető Bitunia-átjárón át a Nyugati Partra távoztak. Őket az éjjeli órák és a hűvös idő ellenére mintegy 1500 fős tömeg fogadta. A gépkocsisor diadalmenetben vonult Ramallába, ahol Abu Mázen, a Palesztin Autonómia elnöke a Mukata-negyedben lévő kormányzati központban hősöknek járó fogadtatásban részesítette a tizennyolc gyilkost.   

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma elismerését fejezte ki, amiért Izrael a fokozódó palesztin terrortevékenység és az izraeli-palesztin megbeszélésekben mutatkozó nehézségek ellenére végrehajtotta a szabadonbocsátás harmadik ütemét is. ◙

11 megjegyzés:

  1. Itt is ismétlem: A terroristákat nem elfogni kell, hanem...

    VálaszTörlés
  2. (folytatás) hozzásegíteni őket ahhoz, hogy hitük szerint minnél hamarabb a hetedik menyországba juthassanak!

    VálaszTörlés
  3. A fenti bejegyzések is tanúsítják,hogy a zsidók sokat tanultak a náciktól, Izrael pedig egyre inkább apartheid állam !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Gratulálok! Ön szövegértésből kitűnőre vizsgázott! Igaza van, a nácikról köztudott, hogy a köztörvényes gyilkosokat szélnek engedték! Ugyan nem tudom, hogy a fenti cikkből milyen logikával vonta le azt a következtetést, hogy Izraelben apartheid van, de biztos az én szövegértésem gyenge. Csak így tovább, sose zavartassa magát a tényektől, mert azok csak összezavarják kiváló elméjét! :-)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cikk lényegéhez egy szava sincs?

      Törlés
    2. Miért ne lehetne !?
      Ki a gyilkos ? Melyik hatalom legitim : a hazájáért küzdő palesztin, vagy az azt elfoglaló hatalom ?
      Igaza csak az erősebbnek lehet ?
      Először a nácik hívták terroristáknak a partizánokat ! Őn szerint is azok voltak ?
      Az elmúlt 60 év alatt annyi - kölcsönös - terror cselekmény történt,hogy már pártatlan kívül álló is nehezen tud eligazodni !
      Mindenki a saját embereit dícséri, Izraelben is hősöknek tekintik a palesztinok ellen harcoló katonákat, pedig micsoda egyenlőtlen a küzdelem !
      Szóval minden nézőpont kérdése, én pedig elfogulatlan vagyok - pedig ezt sem hiszik el !

      Törlés
    3. Ha ön valóban elfogulatlan lenne, és ismerné a tényeket, akkor tudná hogy Izrael mennyire nem apartheid állam, bármennyire is ezt a hazugságot terjesztik. Rengeteg példát tudnák én is felsorolni, de ezeket ön is könnyen megtalálná a neten, ha akarná annyira sok van belőle. Tudhatná hogy Izrael állama hogyan alakult meg, milyen törvényes keretek között, de önt ez a tény sem zavarja. Össze próbálja mosni az izraeli katonákat primitív gyilkosokkal, de ez az erős csúsztatás sem jön össze. Tudhatná ha akarná, olyan hogy palesztin nem is létezik, csak kitaláció, ezért nem is küzdhet a hazájáért, bár a médiában ez valóban nagyon meghatóan hat. A tények tények maradnak az ön szándékos hazugságai ellenére is, az izraeliek katonai célpontokra mérnek válaszcsapást, a primitív gyilkosok pedig izraeli civileket szándékos terror céllal, de ezt még ők sem tagadják, ahogyan azt sem, hogy a (soha meg nem valósuló) céljuk Izrael teljes elpusztítása, elfoglalása, szóval ön túl védi őket. Legközelebb legalább egyeztessen velük, ne csak zsigerből írja a bejáratott hazugság sémákat. Egyben igaza van, valóban egyenlőtlen a küzdelem, mivel az izraeli katonán bármelyik terrorista látja hogy célpont, viszont az izraeli katona nem látja hogy csak egy egyszerű a hamasz miatt pokollá tett életű palesztin áll előtte, vagy gyerekek mögé bújó gyáva orgyilkossal van dolga.

      Törlés
    4. Ez egy a megszokottól visszafogottabb, de jellemzően zsidó szemléletű vélemény !
      Mi a különbség a primitív és a csúcstechnikával gyilkoló között ??
      Hol vannak a hazugságok? Nézzen utána, hazája mennyi ENSZ határozatot nem tart be ? Ez is törvényes ?
      A palesztinnak nem azonosak a jogai a zsidókéval ! Ez is törvényes ?
      A menekült táborok milyen katonai " célpontok " ! Ja, menekült táborok !
      Miért is vannak ilyenek ? Kik menekültek el és HONNAN menekültek ??
      "mivel az izraeli katonán bármelyik terrorista látja hogy célpont, viszont az izraeli katona nem látja hogy csak egy egyszerű a hamasz miatt pokollá tett életű palesztin áll előtte, vagy gyerekek mögé bújó gyáva orgyilkossal van dolga."
      Az idézett érvelés nagyon meglepett, a nácik erre hivatkoztak pogromjaik során !!!!!!!!

      Törlés
    5. Ha ön Izraelt nácinak akarja látni, akkor ön annak is fogja látni, ebben én nem kívánom önt megváltoztatni, elfogadom hogy melyik oldalra állt. Viszont akkor nem kellene ragaszkodnia az elfogulatlan, tárgyilagos jelzőkhöz. Ha abban is tájékozatlan hogy mi a különbség gyilkosság, és gyilkosság között, kérdezzen meg egy büntető jogászt, ő részletesen fel tudja majd sorolni. Ne felejtsük el hogy Izrael államáról van szó, egy palesztinnak miért lenne azonos joga egy Izraeli állampolgárral izraeli területen ? Ha ebben törvénytelenséget talál, akkor nézzen utána más országokban azonos jogot biztosítanak e mindenkinek aki az adott országban él. Nem tudom honnan vette, hogy Izrael menekült táborokat támadott valaha. Javaslom nézzen utána, és rakéta kilövő állásokat, fegyverraktárakat talál majd. ( mit is keresnek ilyenek egy menekülttábor területén, ez is érdekes dolog) Miért is vannak ilyenek ? Javaslom ön nézzen utána több forrásból is, valóban kiváló kérdés, még akkor is ha amit talál majd nem az ön szája íze szerint lesz. Annak is hogy honnan menekültek, majd ha utánanéz(ne) azt fogja találni hogy sok gáza lakónak a vezetéknevében az van hogy egyiptomi, jordáni. Lenne kedves idelinkelni hogy mikor is hivatkoztak a nácik arra, hogy az izraeli katonák egyenruhában vannak, viszont a "palesztin" orgyilkosok gyerekek mögé bújnak ? Érdekelne biztos többeket is rajtam kívül, hogy hogyan látták a nácik már előre azt, amit a világban még most is sokan nem látnak.

      Törlés
  5. Írása alapján Ön értelmes ember, ezért kérem ne tetesse a tájékozatlant ! A nácik nem izraeli katonákra hivatkoztak - akkor még Izrael nem is létezett - hanem a magyarázatuk volt azonos az Ön által felhozottal ! Vagy nem is magyarázat,hanem inkább ürügy mindkettő amely igazolja a tettetek !
    Nekem nem jelent egyetlen titkos szolgálat sem, de olvasom a híreket és bizony ezen hírek többsége izraeli érdekeltségű médiákból származik !!!!
    Meglepi ? Pedig ez az igazság ! Ennek is utánanézhet
    Egyáltalán nem vagyok elfogult !
    Ezért Ön nézzen utána az ENSZ - Izrael is elfogadta - alapokmányában, meg az Emberi Jogok Egyeteme Nyilatkozatában foglaltakra - ENSZ is elfogadta utóbbit is !

    Ja, gyilkosság megy gyilkosság között csak Izraelben lehet különbség !!!

    VálaszTörlés